Відпочинкова зміна

Інформація про стан підготовки закладів освіти до відпочинкової зміни

           У м. Житомирі в 2019 році буде функціонувати 32 пришкільні табори з денним перебуванням на базі наступних закладів загальної середньої освіти:

ЗОШ № 1, ліцей № 2, гімназія № 3, ЗОШ №5, ЗОШ № 6, ЗОШ № 7, ЗОШ № 8, ЗОШ № 10, ЗОШ № 12, ЗОШ № 14, ЗОШ № 16, ЗОШ № 19, ЗОШ № 20, ЗОШ № 21, ЗОШ № 22, ліцей № 24, ліцей № 25, ЗОШ № 26, ЗОШ № 27, ЗОШ № 28, ЗОШ № 30, ЗОШ № 33, колегіум, ЗОШ № 35, ЗОШ № 36, Вересівська ЗОШ,  НВК № 25, НВК № 34, НВК № 38, НВК № 65.

           Табір ЗОШ №17 буде працювати на базі ЗОШ №19, табір гімназії №23 – на базі ЗОШ № 21, табір ЗОШ №6 – на базі ЗОШ №7.

         

Прогнозована кількість дітей у таборах –3509.

Дата відкриття 03.06.2019 року.

Термін функціонування – 14 робочих днів.

Вартість харчування – 43,0 грн.

ПОГОДЖУЮ                                                                                                                                                        ЗАТВЕРДЖУЮ                   

Начальник Житомирського                                                                                                                               Директор департаменту освіти

міського управління ГУ                                                                                                                                       міської ради

Держпродспоживслужби                                                                                                                                     ___________  В.В. Арендарчук

в Житомирській області

_________  В.Я. Кравченко

ПРИМІРНЕ  ДВОТИЖНЕВЕ  МЕНЮ

для  харчування  дітей у  пришкільних таборах з денним перебуванням м. Житомира

 

І тижденьІІ тиждень
№ збірника рецептурНазва страв і продуктівВага (гр.)№ збірника рецептурНазва страв і продуктівВага (гр.)
ПОНЕДІЛОК
І СНІДАНОКІ СНІДАНОК
№ 8 зб. «Шкільне харчування»масло вершкове15№ 8 зб. «Шкільне харчування»масло вершкове15
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
Табл. № 18 зб.1983ковбаса відварена50/5№ 219 зб. «Шкільне харчування»сосиски (сардельки) відварені50/5
№ 291 зб. «Шкільне харчування»каша пшенична в’язка100 № 295 зб. «Шкільне харчування»макарони відварені100
№ 351 зб. «Шкільне харчування»чай з молоком200№ 351 зб. «Шкільне харчування»чай з молоком200
хліб житній30хліб житній20
хліб пшеничний40хліб пшеничний40
ІІ СНІДАНОКІІ СНІДАНОК
№ 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене, кисломолочні продукти200№ 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене,  кисломолочні продукти200
ОБІДОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
 № 81 зб. «Шкільне харчування»суп картопляний з бобовими250№ 66 зб. «Шкільне харчування»щи із свіжої капусти та картоплі250/10
 №  261 зб. «Шкільне харчування»тюфтельки60/50№ 244 зб. «Шкільне харчування»плов з яловичини45/100
№ 298 зб. «Шкільне харчування»картопляне пюре100№ 330 зб. «Шкільне харчування»компот із суміші сухофруктів200
№ 116 зб. «Шкільне харчування»буряки тушковані в сметанному соусі50хліб житній20
№ 326 зб. «Шкільне харчування»компот із свіжих  фруктів200хліб пшеничний60
хліб житній40
хліб пшеничний50
ВІВТОРОК
І СНІДАНОКІ СНІДАНОК
№182 зб. «Шкільне харчування»сирники з сиру з повидлом100/20№ 9 зб. «Шкільне харчування»сир твердий25
 № 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене200Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
№ 348 зб. «Шкільне харчування»шніцель з яловичини.50/5
 № 291 зб. «Шкільне харчування»  каша гречана в’язка100
№ 352 зб. «Шкільне харчування»кавовий напій з молоком200
хліб житній20
хліб пшеничний40
ІІ СНІДАНОКІІ СНІДАНОК
№362 зб. «Шкільне харчування»сік200табл. № 32 зб.1983р.фрукти свіжі50
ОБІДОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
№ 60 зб. «Шкільне хар-ння»борщ з капустою та картоплею250/10№ 76 зб. «Шкільне хар-ння»суп селянський з крупою250/15
№ 237 зб. «Шкільне хар-ння»гуляш яловий.45/45№ 236 зб. «Шкільне хар-ння»печеня по- домашньому.45/125
 291 зб. «Шкільне хар-ння»каша гречана в’язка100 № 116 зб. «Шкільне хар-ння»буряки тушковані в сметанному соусі30
№ 330 зб. «Шкільне хар-ння»компот із сухофруктів200 № 326 зб. «Шкільне хар-ння»компот  із свіжих плодів200
хліб житній40хліб житній20
хліб пшеничний50хліб пшеничний60
СЕРЕДА
І СНІДАНОКІ СНІДАНОК
№ 9 зб. «Шкільне харчування»сир твердий20Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50№257 зб. «Шкільне харчування»зрази січені з яловичини70/5
№ 248 зб. «Шкільне харчування»Битки з яловичини50/5№ 291 зб. «Шкільне харчування»каша рисова в’язка100
№ 291 зб. «Шкільне харчування»каша рисова в’язка100 № 331 зб. «Шкільне харчування»кисіль із  свіжих фруктів або ягід200
 № 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене200хліб житній20
хліб житній40хліб пшеничний40
хліб пшеничний40
ІІ СНІДАНОКІІ СНІДАНОК
кондитерські вироби40кондитерські вироби40
№ 331 зб. «Шкільне харчування»кисіль із свіжих фруктів або ягід200№ 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене, кисломолочні продукти200
ОБІДОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
№ 77 зб. «Шкільне харчування»Суп з овочів250/10 № 81 зб. «Шкільне харчування»суп картопляний з бобовими250
№ 195 зб. «Шкільне харчування»риба смажена70/5№ 195 зб. «Шкільне харчування»риба смажена50
№ 308 зб. «Шкільне харчування»картопля тушкована100№ 298 зб. «Шкільне харчування»картопляне пюре100
 № 326 зб. «Шкільне харчування»компот  із свіжих плодів200№ 307 зб. «Шкільне харчування»капуста тушкована50
хліб житній20№ 330 зб. «Шкільне харчування»компот із сухофруктів200
хліб пшеничний60хліб житній20
хліб пшеничний50
ЧЕТВЕР
І СНІДАНОКІ СНІДАНОК
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50№ 188 зб. «Шкільне харчування»запіканка із сиру  з медом150/20
№ 264 зб. «Шкільне харчування»котлети полтавські50№ 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене200
 № 295 зб. «Шкільне харчування»макарони відварені100
№ 352 зб. «Шкільне харчування»кавовий напій  з молоком200
хліб житній20
хліб пшеничний40
ІІ СНІДАНОКІІ СНІДАНОК
№ 357 зб. «Шкільне харчування»молоко кип’ячене, кисломолочні продукти200№362 зб. «Шкільне харчування»сік200
ОБІДОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
№ 79 зб. «Шкільне харчування»суп картопляний з рисом250№ 77 зб. «Шкільне харчування»Суп із  овочів250/5
№ 717 зб. 1983 р.котлети натуральні з філе курки50/5№ 280 зб. «Шкільне харчування»філе куряче тушковане в соусі45/45
№ 118 зб. «Шкільне харчування»рагу з овочів155№ 296 зб. «Шкільне харчування»картопля відварена100
№362 зб. «Шкільне харчування»сік200 № 116 зб. «Шкільне харчування»буряки тушковані в сметанному соусі30
хліб житній20 № 326 зб. «Шкільне харчування»компот  із свіжих плодів200
хліб пшеничний60хліб житній20
хліб пшеничний50
П’ЯТНИЦЯ
І СНІДАНОКІ СНІДАНОК
№ 9 зб. «Шкільне харчування»сир твердий10№ 9 зб. «Шкільне харчування»сир твердий20
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
№ 348 зб. «Шкільне харчування»Шніцель з  яловичини50/5№ 207 зб. «Шкільне харчування»шніцель рибний натуральний50/5
 291 зб. «Шкільне хар-ння» каша гречана в’язка100№ 298 зб. «Шкільне харчування»картопляне пюре100
№ 331 зб. «Шкільне хар-ння»кисіль із свіжих фруктів або плодів200№ 330 зб. «Шкільне харчування»компот із сухофруктів200
хліб житній20хліб житній20
хліб пшеничний40хліб пшеничний40
ІІ СНІДАНОКІІ СНІДАНОК
№ 357 зб. «Шкільне хар-ння»молоко кип’ячене, кисломолочні продукти200№ 357 зб. «Шкільне хар-ння»молоко кип’ячене, кисломолочні продукти200
ОБІДОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50Табл. № 32 зб.  1983р.овочі свіжі натуральні50
№ 66 зб. «Шкільне хар-ння»щи із свіжої капусти та картоплі250/5Технологічна карта № 71суп болгарський250
№ 233 зб. «Шкільне хар-ння»м’ясо тушковане45/45№ 264 зб. «Шкільне хар-ння»котлети полтавські50/5
№ 298 зб. «Шкільне хар-ння»картопляне пюре100 № 308 зб. «Шкільне хар-ння»картопля тушкована100
 № 116 зб. «Шкільне хар-ння»буряки тушковані в молочному соусі50№ 331 зб. «Шкільне хар-ння»кисіль   із  свіжих фруктів або плодів200
№ 330 зб. «Шкільне хар-ння»компот із суміші сухофруктів200хліб житній20
хліб житній20хліб пшеничний55
хліб пшеничний60