Відпочинкова зміна

Інформація про стан підготовки закладів освіти до відпочинкової зміни

           У м. Житомирі в 2019 році буде функціонувати 32 пришкільні табори з денним перебуванням на базі наступних закладів загальної середньої освіти: ЗОШ № 1, ліцей № 2, гімназія № 3, ЗОШ №5, ЗОШ № 6, ЗОШ № 7, ЗОШ № 8, ЗОШ № 10, ЗОШ № 12, ЗОШ № 14, ЗОШ № 16, ЗОШ № 19, ЗОШ № 20, ЗОШ № 21, ЗОШ № 22, ліцей № 24, ліцей № 25, ЗОШ № 26, ЗОШ № 27, ЗОШ № 28, ЗОШ № 30, ЗОШ № 33, колегіум, ЗОШ № 35, ЗОШ № 36, Вересівська ЗОШ,  НВК № 25, НВК № 34, НВК № 38, НВК № 65.

           Табір ЗОШ №17 буде працювати на базі ЗОШ №19, табір гімназії №23 – на базі ЗОШ № 21, табір ЗОШ №6 – на базі ЗОШ №7.

         

Прогнозована кількість дітей у таборах –3509.

Дата відкриття 03.06.2019 року.

Термін функціонування – 14 робочих днів.

Вартість харчування – 43,0 грн.

ПОГОДЖУЮ                                                   ЗАТВЕРДЖУЮ                   

Начальник Житомирського                                Директор департаменту освіти

міського управління ГУ                                    міської ради

Держпродспоживслужби                                   ___________  В.В. Арендарчук

в Житомирській області

_________  В.Я. Кравченко

                                                                                                                                                      ПРИМІРНЕ  ДВОТИЖНЕВЕ  МЕНЮ

для  харчування  дітей у  пришкільних таборах з денним перебуванням м. Житомира

І тиждень

ІІ тиждень

№ збірника рецептур Назва страв і продуктів Вага (гр.) № збірника рецептур Назва страв і продуктів Вага (гр.)
ПОНЕДІЛОК
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
№ 8 зб. «Шкільне хар-ння» масло вершкове 15 № 8 зб. «Шкільне хар-ння» масло вершкове 15
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
Табл. № 18 зб.1983 ковбаса відварена 50/5 № 219 зб. «Шкільне хар-ння» сосиски (сардельки)

відварені

50/5
№ 291 зб. «Шкільне хар-ння» каша пшенична в’язка 100  № 295 зб. «Шкільне хар-ння» макарони відварені 100
№ 351 зб. «Шкільне хар-ння» чай з молоком 200 № 351 зб. «Шкільне хар-ння» чай з молоком 200
хліб житній 30 хліб житній 20
хліб пшеничний 40 хліб пшеничний 40
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
№ 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене, кисломолочні продукти 200 № 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене,  кисломолочні продукти 200
ОБІД ОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
 № 81 зб. «Шкільне хар-ння» суп картопляний з бобовими 250 № 66 зб. «Шкільне хар-ння» щи із свіжої капусти та картоплі 250/10
 №  261 зб. «Шкільне хар-ння» тюфтельки 60/50 № 244 зб. «Шкільне хар-ння» плов з яловичини 45/100
№ 298 зб. «Шкільне хар-ння» картопляне пюре 100 № 330 зб. «Шкільне хар-ння» компот із суміші

сухофруктів

200
№ 116 зб. «Шкільне хар-ння» буряки тушковані в сметанному соусі 50 хліб житній 20
№ 326 зб. «Шкільне хар-ння» компот із свіжих  фруктів 200 хліб пшеничний 60
хліб житній 40
хліб пшеничний 50      
ВІВТОРОК
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
№182 зб. «Шкільне хар-ння» сирники з сиру з повидлом 100/20 № 9 зб. «Шкільне хар-ння» сир твердий 25
 № 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене 200 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
№ 348 зб. «Шкільне хар-ння» шніцель з яловичини .50/5
 № 291 зб. «Шкільне хар-ння»   каша гречана в’язка 100
№ 352 зб. «Шкільне хар-ння» кавовий напій з молоком 200
хліб житній 20
хліб пшеничний 40
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
№362 зб. «Шкільне хар-ння» сік 200 табл. № 32 зб.1983р. фрукти свіжі 50
ОБІД ОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
№ 60 зб. «Шкільне хар-ння» борщ з капустою та картоплею 250/10 № 76 зб. «Шкільне хар-ння» суп селянський з крупою 250/15
№ 237 зб. «Шкільне хар-ння» гуляш яловий .45/45 № 236 зб. «Шкільне хар-ння» печеня по- домашньому .45/125
 291 зб. «Шкільне хар-ння» каша гречана в’язка 100  № 116 зб. «Шкільне хар-ння» буряки тушковані в сметанному соусі 30
№ 330 зб. «Шкільне хар-ння» компот із сухофруктів 200  № 326 зб. «Шкільне хар-ння» компот  із свіжих плодів 200
хліб житній 40 хліб житній 20
хліб пшеничний 50 хліб пшеничний 60
СЕРЕДА
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
№ 9 зб. «Шкільне хар-ння» сир твердий 20 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 №257 зб. «Шкільне хар-ння» зрази січені з

яловичини

70/5
№ 248 зб. «Шкільне хар-ння» Битки з яловичини 50/5 № 291 зб. «Шкільне хар-ння» каша рисова в’язка 100
№ 291 зб. «Шкільне хар-ння» каша рисова в’язка 100  № 331 зб. «Шкільне хар-ння» кисіль із  свіжих фруктів або ягід 200
 № 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене 200 хліб житній 20
хліб житній 40 хліб пшеничний 40
хліб пшеничний 40
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
кондитерські вироби 40 кондитерські вироби 40
№ 331 зб. «Шкільне хар-ння» кисіль із свіжих фруктів або ягід 200 № 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене, кисломолочні продукти 200
ОБІД ОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
№ 77 зб. «Шкільне хар-ння» Суп з овочів 250/10  № 81 зб. «Шкільне хар-ння» суп картопляний з бобовими 250
№ 195 зб. «Шкільне хар-ння» риба смажена 70/5 № 195 зб. «Шкільне хар-ння» риба смажена 50
№ 308 зб. «Шкільне хар-ння» картопля тушкована 100 № 298 зб. «Шкільне хар-ння» картопляне пюре 100
 № 326 зб. «Шкільне хар-ння» компот  із свіжих плодів 200 № 307 зб. «Шкільне хар-ння» капуста тушкована 50
хліб житній 20 № 330 зб. «Шкільне хар-ння» компот із сухофруктів 200
хліб пшеничний 60 хліб житній 20
хліб пшеничний 50
ЧЕТВЕР
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 № 188 зб. «Шкільне хар-ння» запіканка із сиру  з медом 150/20
№ 264 зб. «Шкільне хар-ння» котлети полтавські 50 № 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене 200
 № 295 зб. «Шкільне хар-ння» макарони відварені 100
№ 352 зб. «Шкільне хар-ння» кавовий напій  з молоком 200
хліб житній 20
хліб пшеничний 40
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
№ 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене, кисломолочні продукти 200 №362 зб. «Шкільне хар-ння» сік 200
ОБІД ОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
№ 79 зб. «Шкільне хар-ння» суп картопляний з рисом 250 № 77 зб. «Шкільне хар-ння» Суп із  овочів 250/5
№ 717 зб. 1983 р. котлети натуральні з філе курки 50/5 № 280 зб. «Шкільне хар-ння» філе куряче тушковане в соусі 45/45
№ 118 зб. «Шкільне хар-ння» рагу з овочів 155 № 296 зб. «Шкільне хар-ння» картопля відварена 100
№362 зб. «Шкільне хар-ння» сік 200  № 116 зб. «Шкільне хар-ння» буряки тушковані в сметанному соусі 30
хліб житній 20  № 326 зб. «Шкільне хар-ння» компот  із свіжих плодів 200
хліб пшеничний 60 хліб житній 20
хліб пшеничний 50
ПЯТНИЦЯ
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
№ 9 зб. «Шкільне хар-ння» сир твердий 10 № 9 зб. «Шкільне хар-ння» сир твердий 20
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
№ 348 зб. «Шкільне хар-ння» Шніцель з  яловичини 50/5 № 207 зб. «Шкільне хар-ння» шніцель рибний натуральний 50/5
 291 зб. «Шкільне хар-ння»  каша гречана в’язка 100 № 298 зб. «Шкільне хар-ння» картопляне пюре 100
 

№ 331 зб. «Шкільне хар-ння»

 

кисіль із свіжих фруктів або плодів

 

200

 

№ 330 зб. «Шкільне хар-ння»

 

компот із сухофруктів

 

200

хліб житній 20 хліб житній 20
хліб пшеничний 40 хліб пшеничний 40
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
№ 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене, кисломолочні продукти 200 № 357 зб. «Шкільне хар-ння» молоко кип’ячене, кисломолочні продукти 200
ОБІД ОБІД
Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50 Табл. № 32 зб.  1983р. овочі свіжі натуральні 50
№ 66 зб. «Шкільне хар-ння» щи із свіжої капусти та картоплі 250/5 Технологічна карта № 71 суп болгарський 250
№ 233 зб. «Шкільне хар-ння» м’ясо тушковане 45/45

 

№ 264 зб. «Шкільне хар-ння» котлети полтавські 50/5
№ 298 зб. «Шкільне хар-ння» картопляне пюре 100  № 308 зб. «Шкільне хар-ння» картопля тушкована 100
 № 116 зб. «Шкільне хар-ння» буряки тушковані в молочному соусі 50 № 331 зб. «Шкільне хар-ння» кисіль   із  свіжих фруктів або плодів 200
№ 330 зб. «Шкільне хар-ння» компот із суміші

сухофруктів

200 хліб житній 20
хліб житній 20 хліб пшеничний 55
хліб пшеничний 60