Інформація
З метою забезпечення якості та безпеки харчування дітей в закладах освіти, департаментом освіти здійснюється контроль за продуктами харчування та продовольчої сировини, що постачаються в заклади освіти міста.
Відповідно до плану департаменту освіти на 2020-2021 навчальний рік 07.04.2021 року було відібрано з комори ЖЦРД №55 шість зразків продуктів харчування для лабораторного дослідження на відповідність нормативно-технологічній документації.
Відбір зразків було здійснено постійнодіючою комісією з контролю за якістю продуктів харчування та продовольчої сировини, до складу якої входять спеціалісти та фахівці департаменту освіти, представник випробувальної лабораторії ДП «Житомирстандартметрологія».
Результати лабораторних досліджень наступні:
№ п/п | Назва продукту х-ння | Виробник | Постачальник | Результати дослідження на відповідність НТ документації |
|
Масло вершкове | ТОВ «Клуб сиру» | ТОВ «Акріс-Логістик» | Відповідає |
2. | Сир кисломолочний | АТ «Житомирський маслозавод» | ТОВ «Акріс-Логістик» | Відповідає |
3. | Сметана | АТ «Житомирський маслозавод» | ТОВ «Акріс-Логістик» | Відповідає |
4. | Молоко | АТ «Житомирський маслозавод» | ТОВ «Акріс-Логістик» | Відповідає |
5. | Кефір | АТ «Житомирський маслозавод» | ТОВ «Акріс-Логістик» | Відповідає |
6. | Сир сичужний | ТОВ «Канів» | ТОВ «КТ Лідер» | Відповідає |