№ збірника рецептур | Назва страв і продуктів | Вага (гр.) | № збірника рецептур | Назва страв і продуктів | Вага (гр.) |
ПОНЕДІЛОК |
І СНІДАНОК | І СНІДАНОК |
№ 8 зб. «Шкільне харчування» | масло вершкове | 15 | № 8 зб. «Шкільне харчування» | масло вершкове | 15 |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
Табл. № 18 зб.1983 | ковбаса відварена | 50/5 | № 219 зб. «Шкільне харчування» | сосиски (сардельки) відварені | 50/5 |
№ 291 зб. «Шкільне харчування» | каша пшенична в’язка | 100 | № 295 зб. «Шкільне харчування» | макарони відварені | 100 |
№ 351 зб. «Шкільне харчування» | чай з молоком | 200 | № 351 зб. «Шкільне харчування» | чай з молоком | 200 |
| хліб житній | 30 | | хліб житній | 20 |
| хліб пшеничний | 40 | | хліб пшеничний | 40 |
ІІ СНІДАНОК | ІІ СНІДАНОК |
№ 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене, кисломолочні продукти | 200 | № 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене, кисломолочні продукти | 200 |
ОБІД | ОБІД |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
№ 81 зб. «Шкільне харчування» | суп картопляний з бобовими | 250 | № 66 зб. «Шкільне харчування» | щи із свіжої капусти та картоплі | 250/10 |
№ 261 зб. «Шкільне харчування» | тюфтельки | 60/50 | № 244 зб. «Шкільне харчування» | плов з яловичини | 45/100 |
№ 298 зб. «Шкільне харчування» | картопляне пюре | 100 | № 330 зб. «Шкільне харчування» | компот із суміші сухофруктів | 200 |
№ 116 зб. «Шкільне харчування» | буряки тушковані в сметанному соусі | 50 | | хліб житній | 20 |
№ 326 зб. «Шкільне харчування» | компот із свіжих фруктів | 200 | | хліб пшеничний | 60 |
| хліб житній | 40 | | | |
| хліб пшеничний | 50 | | | |
ВІВТОРОК |
І СНІДАНОК | І СНІДАНОК |
№182 зб. «Шкільне харчування» | сирники з сиру з повидлом | 100/20 | № 9 зб. «Шкільне харчування» | сир твердий | 25 |
№ 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене | 200 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
| | | № 348 зб. «Шкільне харчування» | шніцель з яловичини | .50/5 |
| | | № 291 зб. «Шкільне харчування» | каша гречана в’язка | 100 |
| | | № 352 зб. «Шкільне харчування» | кавовий напій з молоком | 200 |
| | | | хліб житній | 20 |
| | | | хліб пшеничний | 40 |
ІІ СНІДАНОК | ІІ СНІДАНОК |
№362 зб. «Шкільне харчування» | сік | 200 | табл. № 32 зб.1983р. | фрукти свіжі | 50 |
ОБІД | ОБІД |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
№ 60 зб. «Шкільне хар-ння» | борщ з капустою та картоплею | 250/10 | № 76 зб. «Шкільне хар-ння» | суп селянський з крупою | 250/15 |
№ 237 зб. «Шкільне хар-ння» | гуляш яловий | .45/45 | № 236 зб. «Шкільне хар-ння» | печеня по- домашньому | .45/125 |
291 зб. «Шкільне хар-ння» | каша гречана в’язка | 100 | № 116 зб. «Шкільне хар-ння» | буряки тушковані в сметанному соусі | 30 |
№ 330 зб. «Шкільне хар-ння» | компот із сухофруктів | 200 | № 326 зб. «Шкільне хар-ння» | компот із свіжих плодів | 200 |
| хліб житній | 40 | | хліб житній | 20 |
| хліб пшеничний | 50 | | хліб пшеничний | 60 |
СЕРЕДА |
І СНІДАНОК | І СНІДАНОК |
№ 9 зб. «Шкільне харчування» | сир твердий | 20 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | №257 зб. «Шкільне харчування» | зрази січені з яловичини | 70/5 |
№ 248 зб. «Шкільне харчування» | Битки з яловичини | 50/5 | № 291 зб. «Шкільне харчування» | каша рисова в’язка | 100 |
№ 291 зб. «Шкільне харчування» | каша рисова в’язка | 100 | № 331 зб. «Шкільне харчування» | кисіль із свіжих фруктів або ягід | 200 |
№ 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене | 200 | | хліб житній | 20 |
| хліб житній | 40 | | хліб пшеничний | 40 |
| хліб пшеничний | 40 | | | |
ІІ СНІДАНОК | ІІ СНІДАНОК |
| кондитерські вироби | 40 | | кондитерські вироби | 40 |
№ 331 зб. «Шкільне харчування» | кисіль із свіжих фруктів або ягід | 200 | № 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене, кисломолочні продукти | 200 |
ОБІД | ОБІД |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
№ 77 зб. «Шкільне харчування» | Суп з овочів | 250/10 | № 81 зб. «Шкільне харчування» | суп картопляний з бобовими | 250 |
№ 195 зб. «Шкільне харчування» | риба смажена | 70/5 | № 195 зб. «Шкільне харчування» | риба смажена | 50 |
№ 308 зб. «Шкільне харчування» | картопля тушкована | 100 | № 298 зб. «Шкільне харчування» | картопляне пюре | 100 |
№ 326 зб. «Шкільне харчування» | компот із свіжих плодів | 200 | № 307 зб. «Шкільне харчування» | капуста тушкована | 50 |
| хліб житній | 20 | № 330 зб. «Шкільне харчування» | компот із сухофруктів | 200 |
| хліб пшеничний | 60 | | хліб житній | 20 |
| | | | хліб пшеничний | 50 |
ЧЕТВЕР |
І СНІДАНОК | І СНІДАНОК |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | № 188 зб. «Шкільне харчування» | запіканка із сиру з медом | 150/20 |
№ 264 зб. «Шкільне харчування» | котлети полтавські | 50 | № 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене | 200 |
№ 295 зб. «Шкільне харчування» | макарони відварені | 100 | | | |
№ 352 зб. «Шкільне харчування» | кавовий напій з молоком | 200 | | | |
| хліб житній | 20 | | | |
| хліб пшеничний | 40 | | | |
ІІ СНІДАНОК | ІІ СНІДАНОК |
№ 357 зб. «Шкільне харчування» | молоко кип’ячене, кисломолочні продукти | 200 | №362 зб. «Шкільне харчування» | сік | 200 |
ОБІД | ОБІД |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
№ 79 зб. «Шкільне харчування» | суп картопляний з рисом | 250 | № 77 зб. «Шкільне харчування» | Суп із овочів | 250/5 |
№ 717 зб. 1983 р. | котлети натуральні з філе курки | 50/5 | № 280 зб. «Шкільне харчування» | філе куряче тушковане в соусі | 45/45 |
№ 118 зб. «Шкільне харчування» | рагу з овочів | 155 | № 296 зб. «Шкільне харчування» | картопля відварена | 100 |
№362 зб. «Шкільне харчування» | сік | 200 | № 116 зб. «Шкільне харчування» | буряки тушковані в сметанному соусі | 30 |
| хліб житній | 20 | № 326 зб. «Шкільне харчування» | компот із свіжих плодів | 200 |
| хліб пшеничний | 60 | | хліб житній | 20 |
| | | | хліб пшеничний | 50 |
П’ЯТНИЦЯ |
І СНІДАНОК | І СНІДАНОК |
№ 9 зб. «Шкільне харчування» | сир твердий | 10 | № 9 зб. «Шкільне харчування» | сир твердий | 20 |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
№ 348 зб. «Шкільне харчування» | Шніцель з яловичини | 50/5 | № 207 зб. «Шкільне харчування» | шніцель рибний натуральний | 50/5 |
291 зб. «Шкільне хар-ння» | каша гречана в’язка | 100 | № 298 зб. «Шкільне харчування» | картопляне пюре | 100 |
№ 331 зб. «Шкільне хар-ння» | кисіль із свіжих фруктів або плодів | 200 | № 330 зб. «Шкільне харчування» | компот із сухофруктів | 200 |
| хліб житній | 20 | | хліб житній | 20 |
| хліб пшеничний | 40 | | хліб пшеничний | 40 |
ІІ СНІДАНОК | ІІ СНІДАНОК |
№ 357 зб. «Шкільне хар-ння» | молоко кип’ячене, кисломолочні продукти | 200 | № 357 зб. «Шкільне хар-ння» | молоко кип’ячене, кисломолочні продукти | 200 |
ОБІД | ОБІД |
Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 | Табл. № 32 зб. 1983р. | овочі свіжі натуральні | 50 |
№ 66 зб. «Шкільне хар-ння» | щи із свіжої капусти та картоплі | 250/5 | Технологічна карта № 71 | суп болгарський | 250 |
№ 233 зб. «Шкільне хар-ння» | м’ясо тушковане | 45/45 | № 264 зб. «Шкільне хар-ння» | котлети полтавські | 50/5 |
№ 298 зб. «Шкільне хар-ння» | картопляне пюре | 100 | № 308 зб. «Шкільне хар-ння» | картопля тушкована | 100 |
№ 116 зб. «Шкільне хар-ння» | буряки тушковані в молочному соусі | 50 | № 331 зб. «Шкільне хар-ння» | кисіль із свіжих фруктів або плодів | 200 |
№ 330 зб. «Шкільне хар-ння» | компот із суміші сухофруктів | 200 | | хліб житній | 20 |
| хліб житній | 20 | | хліб пшеничний | 55 |
| хліб пшеничний | 60 | | | |